O Fa'amanuiaga mai le Fa'afaigaluegaina o Tusiga Lomitusi

O le lomitusi fa'amau ose auala tuai-a'oga o maketi.O lea la, aisea e tatau ai lava ona e teu faafaigaluega i ai?
Maketi, maketi, maketi!E mana'omia e pisinisi uma le fua sa'o o le maketiina ina ia mafai ai ona fa'aola.E ui o auala tau maketi e na'o le sefulu sene, o pepa fa'amau lolomi o le a tumau pea le sili i taimi uma.E pei lava ona faʻaogaina e pei ona faigofie, o latou o se auala faʻalagolago i le maketiina.O isi nei fa'amanuiaga ole fa'afaigaluegaina ile lomitusi fa'amau:
O se auala taugofie o le maketiina
A oʻo mai i le maketiina, o le paketi o se tasi lea o mea taua.O le tele o tagata fai pisinisi e masani ona masalosalo e uiga i le faʻaogaina o auala fou tau maketi ona o le tele o tau latou te o mai.
Ae ui i lea, o le tala fiafia o le lomitusi faʻapipiʻi e taugofie tele.E sili atu le taugofie nai lo meafaigaluega tau maketi taugata poʻo isi auala e pei o faʻasalalauga TV.
E sili atu le lelei o le mea moni e faʻapea o mea faʻapipiʻi faʻatulagaina e iloagofie e aunoa ma se taumafaiga tele.
E lautele lona aapa atu
E ui lava o le oʻo mai o tekinolosi ua faʻalavelaveina ai le tele o ituaiga o maketi, e leʻi faia tutusa mo fasi pepa paʻu taugofie.E ui lava o le toʻatele o tagata e faʻaalu se taimi tele i luga ole laiga, o loʻo i ai pea i latou e faʻatauaina le faʻataʻitaʻiga o le tufatufaina atu o maketi.
O le mea lea, o foliga faʻaletino o faʻasalalauga faʻasalalauga e pei o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi e fiafia i le toʻatele.Na'o le su'eina o se mamanu pu'e ma le ala fa'asoa sa'o ma o le ae fa'atupuina le fa'aaliga e te mana'omia ile tau maualalo.
O se auala tau maketi e tulaga ese
O faasalalauga i TV ma leitio o auala tau maketi e masani ai le toatele.Ae ui i lea, o le faʻaogaina o le lomitusi faʻapipiʻi o se auala faʻasalalauga e tu i fafo.Faatasi ai ma le fautuaga saʻo mai se kamupani lomitusi, e mafai ona fautuaina oe ile auala sili e faʻaoga ai.
Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona latou fautuaina le tuʻuina o faʻasalalauga faʻasalalau i luga o le tele o oloa.O le a latou faʻailoa atu foi ia te oe o le fatuina o fasi pepa mai mea sili ona lelei o lau ala sili lea.
Ina ia faʻafiafia atili mea, e mafai foʻi ona e tuʻuina atu pepa faʻapipiʻi i mea e fai.
E faigofie ona faʻaoga i faʻasalalauga faʻailoga
E mana'omia e kamupani ta'itasi le fa'ailoga ina ia fa'ateleina ana tupe maua.E leai se aoga e fai atu., o mea faʻapipiʻi e sili atu ona faʻaogaina nai lo soʻo se isi lava ituaiga faʻailoga faʻailoga i luga ole laiga.Ioe, o se kamupani lomitusi pepa o le a ofoina atu fautuaga sili muamua.
E mafai ona e fa'aogaina se mea fa'apipi'i fa'alelei ma so'o se ituaiga mea tau maketi e aofia ai tusi, fa'amaumauga, pulou, ato, ma le tele o isi mea.A faʻapipiʻi lelei le mea faʻapipiʻi, ona faʻatupuina lea o le lagona saʻo.
E fegalegaleai
O pisinisi eseese e o mai ma manaoga eseese.A i ai nisi e fiafia i fasi pepa lapopoa, o loʻo i ai isi e sili atu ona laʻititi ma totoa.O nisi e fa'atatau i pepa fa'apipi'i o se mea e tele ona e fa'aogaina e fetaui ma pisinisi e eseese mana'oga ma mana'oga.
Aotelega O lea e te alu!4 faʻamanuiaga autu o le faʻatupeina i le lomitusi faʻapipiʻi!Talu ai o faʻamau e faʻaogaina, e mafai ona tuʻufaʻatasia i soʻo se faʻasalalauga pisinisi.Fa'apipi'i e masani ona fa'aoga pei o fasi pepa fa'amate taugofie o le a avea pea ma fa'aopoopoga sili i lau fa'atauga tau maketi.

 

01
02

Taimi meli: Nov-05-2021